Praktijkinformatie

Kwaliteit en ontwikkeling

Ergo aan de Braassem is lid van Ergotherapie Nederland, de beroepsvereniging van ergotherapeuten. Daarnaast ben ik als ergotherapeut geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici. Vanzelfsprekend houd ik de ontwikkelingen binnen mijn vakgebied in de gaten door vakliteratuur, symposia en nascholing.

Ik ben actief in de kerngroep ergotherapie en fysiotherapie van Spierziekten Nederland. Deze groep houdt zich bezig met het delen van  expertise over de revalidatiebehandeling van mensen met een spierziekte in de eerste- en tweede lijn.
Daarnaast ben ik lid van de gebruikerscommissie van het Prinses Beatrix Spierfonds, waarvoor ik subsidieaanvragen voor het uitvoeren van wetenschappelijk onderzoek beoordeel.


Klachten

Ben je tevreden, zeg het voort! 
Ben je niet tevreden, dan is het belangrijk dit met mij te bespreken. Mocht een gesprek niet tot een oplossing leiden, dan kun je terecht bij het Klachtenloket Paramedici waar Ergo aan de Braassem bij is aangesloten.


Privacy

Bij Ergo aan de Braassem  worden diverse persoonsgegevens verwerkt. Dit is noodzakelijk om je goed te kunnen behandelen en de financiĆ«le kant te kunnen afhandelen.  In de privacyverklaring is te lezen hoe hier zorgvuldig mee wordt omgegaan.

Algemene voorwaarden

Op alle diensten van Ergo aan de Braassem zijn de algemene voorwaarden van toepassing, welk je hier na kunt lezen.